Ring oss!

040-96 21 12

Behandlingar

Vi utför all typ av tandvård och har ett öga för detaljer. Vi guidar dig rätt bland tandimplantat, kronor och broar. Varje individ skiljer sig från andra. Detsamma gäller munnen. Därför skräddarsyr vi behandlingen utifrån dina behov och önskemål. Varmt välkommen att höra av dig till oss för en tid.

Från och med 24 år har du rätt till statligt tandvårdsstöd. Vi är anslutna till försäkringskassan och tar gärna emot remisser från andra kliniker, kontakta oss gärna för mer info.

Feature Image
Vid en undersökning bedömer vi din munhälsa tand för tand och vi går igenom dina önskemål och förväntningar. På så sätt får du ut det bästa för just dig. Vi har korta kötider och kan därför erbjuda dig en tid snabbt!
Feature Image
Kirurgiska ingrepp
Har du problem med dina visdomständer? Oroa dig inte, vi hjälper dig! Utöver visdomständer kan även andra tänder behöva tas bort under operation när vanlig utdragning inte anses vara möjlig eller misslyckats.
Feature Image
Tandvärk kan vara riktigt jobbigt. Därför värdesätter vi att kunna ta emot dig på akutbesök när olyckan är framme eller vid plötslig tandvärk, oftast samma dag. Ring och boka en akuttid på tel: 040-96 21 12 eller boka online.
Feature Image
Av olika anledningar kan man ha förlorat en eller flera tänder. Tandimplantat är ett bra och skonsamt sätt att ersätta saknade tänder. Med hjälp av tandimplantat kan vi hjälpa dig att återskapa ditt bett på ett kvalitativt sätt.
Feature Image
Vi utför all bastandvård på kliniken som bland annat lagningar, rotfyllningar, tanduttagningar, kronor och stödbehandling. Vi behandlar även tandlossning och käkledsbesvär. Klicka här för att boka din tid.
Feature Image
Estetisk tandvård
Man säger ofta att ett leende är det finaste en person kan bära. Oavsett om du upplever att dina tänder är missfärgade, sneda, trasiga eller att det saknas tänder så hjälper vi dig att skapa ditt drömleende. Boka tid för konsultation så hjälper vi dig.
Låt oss hjälpa dig med ditt leende!

Varför välja vår klinik?

Personlig kontakt

Vi tror mycket på att man ska träffa samma behandlare för att få bästa möjliga upplevelse. Vi erbjuder längre tider som leder till mindre stress och en lugnare miljö. Vi har korta kötider!

Tandvårdsrädsla

Tandvårdsrädsla är ett vanligt fenomen hos många patienter. Vår personal är speciellt utbildad för att ta hand om tandvårdsrädda patienter och se till att skapa en så trygg och avslappnad miljö som möjligt.

Läge

Ett stenkast från kollektivtrafiken. Centralt belägen klinik ca 2 minuter från busshållplats Södervärn eller 4 min från Triangelns tågstation (södra uppgång). Parkering finns precis utanför kliniken.
Before ImageAfter Image
We've got you covered

Boka gärna tid i samband med din lunch eller varför inte boka innan eller direkt efter jobbet!