Ring oss!

040-96 21 12

Mer om oss

Dentry Tandvård är en tandläkarmottagning på Södra Förstadsgatan 96 i Malmö, i våra lokaler har det bedrivits tandvård de senaste 20 åren.

2020 tog Omar och Sofia mottagningen från Bela Zederman Gonn. Mottagningen har genomgått en omfattande renovering och är nu väldigt modern och fräsch.  I renoveringen tänkte man på allt från färger till dofter för att ge patienterna en så lugn och välkomnande känsla som möjligt.

Vårt mål är att hjälpa patienter med sina besvär på bästa möjliga sätt. Du tillsammans med din tandläkare utformar ett kostnadsförslag utifrån dina behov och önskemål.

Vi erbjuder ett stort utbud av behandlingar inom tandvård för att hjälpa din munhälsa. Vi guidar dig rätt bland tandimplantat, kronor och broar. Hos oss träffar du en tandläkare och tid till diskussion, vi kommer inte stressa iväg eller kasta runt dig till olika tandläkare.

Personalen består av tandläkaren Omar Khazal och tandsköterska Anette Svensson.

Vi lägger även stor vikt på tandvårdsrädda patienter och har lång erfarenhet av behandlingar kring detta.Då vi har flerspråkig personal kan detta vara betryggande om man inte själv talar så bra svenska.

Vi är anslutna till försäkringskassan och tar gärna emot remisser från andra kliniker, kontakta oss gärna för mer info.

Barn och ungdomspatienter har fri tandvård upp till 23 år.

Vårt Team

Dominika
Dominika Mazurek
Tandsköterska
Noor Khazal
Tandläkare
Omar Khazal
Tandläkare & Ägare
Sofia Khazal
Ägare & Klinikchef