Ring oss!

040-96 21 12

Låt oss hjälpa dig!

Dentry Tandvård är en tandläkarmottagning på Södra Förstadsgatan 96 i Malmö, i våra lokaler har det bedrivits tandvård de senaste 20 åren.

2020 tog Omar och Sofia över mottagningen från Bela Zederman Gonn. Mottagningen har genomgått en omfattande renovering och är nu väldigt modern och fräsch.  I renoveringen tänkte man på allt från färger till dofter för att ge patienterna en så lugn och välkomnande känsla som möjligt.

Vårt mål är att hjälpa patienter med sina besvär på bästa möjliga sätt. Du tillsammans med din tandläkare utformar ett kostnadsförslag utifrån dina behov och önskemål. Vi erbjuder ett stort utbud av behandlingar inom tandvård för att hjälpa din munhälsa. Vi guidar dig rätt bland tandimplantat, kronor och broar.

Personalen består av tandläkaren Omar Khazal, Noor Khazal och tandsköterska Dominika Mazurek.

Vi lägger även stor vikt på tandvårdsrädda patienter och har lång erfarenhet av behandlingar kring detta. Då vi har flerspråkig personal kan detta vara betryggande om man inte själv talar så bra svenska. På kliniken finns det personal som pratar, svenska, engelska, arabiska och polska.

Barn och ungdomspatienter har fri tandvård upp till det året de fyller 23. Från och med 24 år har du rätt till statligt tandvårdsstöd. Vi är anslutna till försäkringskassan och tar gärna emot remisser från andra kliniker, kontakta oss gärna för mer info.

Vårt Team

Ödmjuk & trevlig personal
Dominika
Dominika Mazurek
Tandsköterska

Noor Khazal
Tandläkare

Omar Khazal
Tandläkare & Ägare

Sofia Khazal
Ägare & Klinikchef

Gör ditt drömleende verkligt!

Ring in till oss på 040-96 21 12 eller boka via vårt onlinebokning